“Sorry”

Ninie yang salah. Cuai sangat. Otak, Mata dan Gigi serta Gusi tak dapat berfungsi dengan baik. Jadi pegang kamu pun sampai boleh terlepas. “I’m sorry” 😦 Tak sengaja terjatuhkan kamu wahai Mr Pinkberry. Bunyinya kuat. Tak sempat nak sambut kamu. Sampai mak pun naik bilik tanya Ninie bunyi apa yang kuat tu. Sorry mak, nak jawab pun Ninie rase tak larat :-|. Sedihnya kenapa kamu boleh jatuh :cry:. Tentu kamu sakit kan Mr Pinkberry. Oh.. I’m so so sooo sorry. Ninie tak akan buat macam tu lagi. Promise!! Harap-harap kamu kuat dan tak cedera…

Ahhhhh… mood.. new year… kosong 😦

“Mr Cool Okey ke?”

Hari ni dah masuk hari ke empat Ninie tak jumpa Mr Cool…. “Mr Cool okey ke?” Nasib hari khamis lepas Ninie sempat belanja Mr Cool sky juice. Mr Cool suka sky juice kan, Ninie tahu ;-)…
Ummm… Mr Ninja ade buli Mr Cool tak… Mr Ninja jangan nakal-nakal tau, kalau nakal nanti ninie babab Mr Ninja….
Hari ni Ninie dah tak demam sangat, dah ukey sikit dah :-)… maybe sebab malam tadi Ninie tidur 11 jam kut, jadi virus demam tu pun dah ting tong ting tong, tu yang dah ukey sikit tu 😛 …. Esok InsyaAllah kita jumpa ye… Tunggu Ninie ukey 😉

Mr Cool & Mr Ninja