“Trifle I’m in Love with……. Strawberry”

Eat eat eat… Food food food… sweet sweet sweet… 😀

Ye Ninie memang suka makan. Hidup kan memang untuk makan. Eh ehh ehh… silap, makan untuk hidup la 😛

Apa makanan yang boleh buat kita tersenyum bila kita menikmatinya.

Ninie pilih ice cream, tiramisu, chocolate, fruit yogurt, dan seangkatan yang sweet-sweet dengannya. Sebab bila kita makan benda yang manis macam ni sure stress kita akan hilang dan yang paling penting kita akan makan sambil tersenyum 🙂

Tapi kita tak boleh makan selalu nanti terkena Diabetes Mellitus pula…

Dan pada satu petang Jumaat yang lepas, secara tiba-tiba dengan kehadiran Mr MR @ Mr Mood Rajin, dengan kadar yang gembira terhasil lah satu manisan yang simple dan boleh dinikmati seisi keluarga 😉

Inilah dia sweet sweet tersebut….

-Sponge Roll Cake-

-Strawberry-

-Strawberry on Sponge Roll Cake-

-Strawberry on Custard Pudding-

-Strawberry with Jelly-

Tadaaaaaaaaaaa…. Inilah dia hasilnya… 😉
-Trifle I’m in Love with Strawberry-

Umm… rasa, ukey la… manis manis.. masam masam.. dan bila ada orang kata sedap, itu dah cukup buat Ninie tersenyum 🙂

p/s: Contengan berwarna agak blur blur di situ.. Maaflah Ninie just guna DSLR Nokia5300 😛

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s