“Berpoye-poye dihujung tahun :)”

Yeayyy… Ninie suke berpoye-poye… Heheeeee… Mari kita jumpa En Itik Biru dan bergembira….

Wahhh.. see, En Itik menyambut kedatangan kami… cewahhhhh… huhuuuu….. Dah lama rasanya tak menjenguk ke sini.. Last sekali masa zaman comot-comot bergelar student dulu πŸ˜› … Ummmm.. environment tak banyak yang berubah.. still sama macam dulu.. πŸ˜€

Ini adalah kanak-kanak riang yang pantang nampak kamera… huhuuuu…

Bukan selalu kan. Jadi mari kita main semua permainan yang ada… heheeee…. Tapi yang ni semua tak cukup mencabar…. Nak tengok yang betul-betul mencabar… Jommmm!!

TOMAHAWK!!!

Nah.. Huwaaaaa… Spinning 360Β° kot…. Confirm lepas ni takmo naik benda ni lagi… Menangis… Hahaaaa…

Lost City of Gold!!

Yang ni pun boleh tahan juga.. Menjerit sampai nak terkeluar anak tekak… hahaaa… Kebetulan mase naik ride yang ni duduk sebelah brother yang berbangsa cina. Confirm brother ni cakap dalam hati “apsal la budak ni bersungguh-sungguh menjerit”. Hahaaa… dalam hati Ninie plak “eh… apsal dia ni cam takde perasaan ni… tak menjerit pon… ngeri kot roller coaster ni… badan macam dah nak tercampak keluar je rasa”… Muntah Hijau…..

Ukey… dah penat memenatkan diri mari kita lunch beramai-ramai… πŸ˜€

Nyummy… nyummmmmy ^_^

Huhuuuu… bila perut dah penuh, mari kita cuci mata bulat-bulattttt πŸ˜€

Wopsss… Monkey putih tu cute!! πŸ˜€

Habis cuci mata… Mari kita basahkan badan… yeayyyyy…. wushhhh wushhhhh πŸ˜‰

Ramainyer orang…

Me luv sand β™₯β™₯β™₯

Wanna yang takot air… upss upssss… Takpe, next time Ninie make sure dia akan basah sepenuhnya… heheheeee πŸ˜›

Pya and Me…. membasahkan diri puas-puas macam tak penah jumpe air… ngeeeeee….

So, kesimpulannyer misi berpoye-poye di hujung tahun berjaya…. πŸ˜€

Wahhh… 2011 dah nak pergi… Happy New Year semua… Ada azam baru? Azam lama pula macam mana? Heheeee…

Ukeyyy.. last contengan bewarna untuk entry kali ini πŸ˜‰

“Welcome Dua Ribu Dua Belas… nice to meet you… :-P”

Advertisements

β€œHye Luthfie : part4β€³

Hye hye hye πŸ˜‰
Ini rumah baru untuk Luthfie. Rumah baru Luth daripada kaca. Luth cakap dia suka rumah baru dia sebab dia boleh main nyuruk-nyuruk disebalik pokok πŸ™‚
Tengok tu dia senyum… heeee~~

Tapi akhir-akhir ni Luth sangat nakal. Dan sebab kenakalan dia, Luth dah tak berapa nak kachak. Ummmmmm…. Cuba tengok ekor dia. Dah kontot kan. Habit dia sekarang ni… Gigit ekor sendiri… Luth, please behave your self.. haishhh….

“Done ^_^”

Ukeyy… Ini juga….. Jadi, dua movie yangΒ  Ninie nak tonton untuk hujung tahun ni is already done πŸ™‚ … Tapi Ninie rasa ada satu lagi movie yang mencuri perhatian Ninie. Ummm… Tak apa nanti kita tengok macam mana ukey πŸ˜‰ … Well cerita Ombak Rindu ni bagi Ninie definitely menyentuh hati.. Macam Ninie yang tak boleh tengok orang menangis ni sure akan meleleh juga air mata.. Hahaaa… tapi still bole cover tau.. Dalam wayang kot, so tak boleh nak emosi sangat πŸ˜› … So kalau lima bintang Ninie bagi empat… Tak boleh la nak bagi full star sebab tak semua benda tu sempurna πŸ˜‰ kan…

Before that, disebabkan baki masa yang terlalu banyak sebelum movie bermula, ajak la cik kaki ni berjalan-jalan cuci mata. Tiba-tiba tanpa dirancang, terserempak pula dengan dia…

Memang susah kalau dah jumpa dengan dia tapi tak beramah mesra.
Tapi bila dah beramah mesra mesti terjebak..

Dan…. Ini yang terjadi.

(Ninie!! headband dah banyak kot…. yang belum pakai lagi pon ada… ish.. ishhh…)

Ohhh… Jauh kan la Ninie daripada kedai ni. Kalau dah masuk, sure keluar bukan dengan tangan kosong… Haishhh -_-‘

p/s: balik daripada menonton ada orang tu cari kereta tapi tak jumpa… upsss… yang pasti bukan Ninie ye… πŸ˜›