“Kata kawan saya”

Kawan saya kata kat saya “Kita kena jadi Kuat dan Kebal” 😉

Advertisements

“Dua belas.. Satu.. Dua belas..”

Nah….. ^_^

Huhuuuu… happy birthday Ninie Suzaini 😉

Yang ke berapa? ngeeeee 😛 kira la sendiri.. Ninie tak reti mengira la… heheeee.. tiba-tiba je jadi tak berapa nak pandai 😛 …. Cantik tarikh hari ni kan… 12 – 1 – 12  ^_^

Ada apa dengan hari ini?

  • Bangun pagi gosok gigi, cuci muka, mandi-mandi, turun bawah, Mak nyanyi “♩♫♪♫♪ happy birthday to you.. happy besday to you.. happy birthday to Ninie… happy birthday to youu ♪♫♩♪… yeayyyy…” muah muahhhhh… kisss sikit.. masyam… tettt tak mandi lagi 🙂
  • WCC mogok, jadi tak boleh pergi kerja.. EL  😉
  • Lipat kain depan tv… bosan… tidur… bangun… sambung lipat kain semula 😀
  • Mandikan WCC sebab dah comotttt 🙂
  • Balas message/tweet²/wall post family, kawan-kawan yang sangat penyayang dengan senyuman 🙂 (bajet artis la tu…. hahaaa… takpe time birthday je boleh dapat…) 😛
  • Ukey… dah malam… mari kita sleep ye… 😉 zZZzzzz~~

p/s: Thanks to family dan kawan-kawan yang penyayang sebab buat Ninie senyum sepanjang hari… ♥ banyak-banyak… emmuahhhh!!!