“Mulut Ketat.. Hati Ketat..”

Hey heyy… Ade sape-sape kat luar sane nak amik saye as a graphic designer… Saye pekerje yang berdedikasi tau… Kamu pasti tak akan rugi 😉

Mood: Mulut Ketat… Hati semakin Ketat…

Advertisements

“Hye Kota Singa”

Tanpa dirancang Ninie tercampak di Kota Singa yang sangat Awesome!! ini…. Lagi sehari nak bertolak ke sana barulah Ninie terhengeh-hengeh merajinkan diri membuat passport. Mood pada masa itu memang ibarat ‘tiada perasaan’. Apa kena tah, Ninie pun tak faham. Penat dengan tugas harian barangkali. Tapi yang pasti bila dah sampai sana sangat – sangat teruja… Heyy.. Encik Singapore awak ni sangat kachak laaaaa… 😛 Nanti Ninie nak jumpa dengan awak lagi bole… heheeee…

Gadis

Singapore Flyer

Chinatown

Heyy USS I Luv U!!!

“Hyee Beautiful Ladies” dia kata… “Hey… you wearing pink, my favourite color” dia kata lagi… huhuuu 😀

Yeahhh… Bumblebee… Ride ni sangat awesome.. beratur panjang pun tak terase penat bak kata kawan Ninie…. sangat best!!

My Castle… wooopppps.. heeee 😛

dan saye la Princess Fiona sebenarnye…. huhuuu

Ukeyy.. tamat sudah percutian yang tak dirancang untuk kali ini… next destination? biarlah masa yang menentukan… huhuuuu… Tp Ninie sangat teringin nak terjebak dengan single vacation atau lebih dikenali sebagai percutian solo. Mesti mencabar bukan.. 😀 Insyaallah jika Allah benarkan.. 😉