“Ramadhan 2012 – part 5″

Ohhhh…. Tinggal empat hari lagi Ramadhan berbaki..
Alamak… dalam hidung ada banyak cendol pulak.. Membawak ke mata, menjadikan dia pedih dan berair.. Kepala pula dah semakin berat..
Encik DEMAM!!!.. Oh no.. jangan la awak nak dating dengan saye sekarang.. Masih Banyak tugasan yang perlu saye selesaikan sebelum berjumpe dengan Encik Syawal nanti.. Please pleaseee…

p/s: Gagahkan juga badan yang lemah ni..
Ehhh.. kasut raya belum beli lagi…

Advertisements

“Ramadhan 2012 – part 4″

Ramadhan ke-13.. Ohhhh sudah seminggu momentum kerja jelas tidak kelihatan… Masuk office rasa blur semacam.. Tugasan banyak yang masih pending. Kerja yang tidak memerlukan kotak otak berfikir dengan baik didahulukan.. Duduk termenung depan Si Hitam lebih satu jam pon boleh jadi.. Tengok Luthfie swimming pon boleh jadi juga 😀

Ehhhhh… mane perginya momentum kerja ni… Adoii…

p/s: ehhh selang sehari update blog nampak… ini kes serious ni!!

“Ramadhan 2012 – part 3″

Ohhh hari ni keinginan yang sangat melampau bagi orang yang berpuase macam Ninie.. Kat dalam kotak otak dengan tahap resolution 300dpi jelas terpancar gambar ini!!

Si penggoda nafsu!!

Ohhhh… Noo!!!
Nanti nak beli satu dozen.
Makan sorang-sorang.
Tak mahu share ngan sape-sape.
Betol!! sangat serious!!
Tak mahu share ngan sape-sape!