“si pengaruh tegar”

Baru pulang dari menikmati ice cream di malam hari bersama kawan-kawan superman sepermainan kira- kira jam sebelas setengah.. Selesai sahaja membuka pintu yang telah pun dikunci oleh Aiman, lalu menjengah ke ruang depan rumah yang kelihatan terang.. Amat jarang sekali ruang itu terang…

Seperti kurang percaya…

Ninie : Hai Mak… baca novel.. tak penah-penah ni…
Mak : Alaa… Mak bukan apa… tak sabar nak tunggu ape ending dia yang kat tv tu…
Ninie : Hahahaaa… ukeyyy…

image

p/s : kuat betul pengarunya… bukan setakat Ninie… Emak juga!!

Comel la Mak ni 😛

“pagi, jem dan accident”

Suasana pagi yang nyaman… sejak waktu punch electronic card Ninie telah berubah ke pukul lapan tiga puluh minit pagi ni semuanya menjadi terkawal.. sebelum ke tempat berpoye-poye mencari rezeki, sempat lagi menyuapkan rezeki kemulut si kechik.. kucing kesayangan emak yang petah bercakap mengiaw dipagi hari mintak dipiat telinganye disuap breakfast.. amboiii… tuan kau pon tak minum pagi lagi tahu…

Lepas layan kechik yang berperangai agak keanak-anakan, Ninie pon bertolaklah ke office dengan aman.. Tapi setelah dilihat dengan mata kasar, keadaan trafic pagi ni agak luar biase… Puas dah otak menggoogle jawapan kenapa keadaan jem gaye siput khinzir kekenyangan berjalan ini terjadi di kawasan yang biasenye tidak jem…
kenapa?? kenapa??
Tapi sayang mr google masih tidur barangkali, oleh itu dia tidak membantu langsung… Jadi otak tidak berfikir panjang dan membuat hipotesisnya sediri.. Ada accident kot kat depan tu… Maka, hadap je la dengan hati yang redha pasrah.. Dalam keadaan terkedek punye terkedek, hati memberontak ingin tahu apa yang terjadi di hujung jem sebenarnye…..

Tak de pape pon…

Tak de pape pon…

Aduhhh… nak keluar dari Shah Alam pon amik masa satu jam sembilan minit…

Parah parahhh…

Abis merah…
Baru beberapa hari lepas tanam azam siap dengan baja sekali untuk jadi pekerja cemerlang tahun ni..

Punah T_T

“aku, rock dan dia”

Pengaruh-pengaruh…. Ni sume pengaruh AJL 27.. Sampai Ninie terbeli cd Rock tu!!! Legend dowhh…. 😀

aku, rock dan dia

P/s: Sori Wani Anggun… semalam lepas U balik, I terjumpe plak si Speedy ni… Kecewa sebab pusing-pusing cari Amar tapi tak jumpe, nasib baik la si Opick ni ade… HAHAHAAA 😛

“happy like a Princess”

Yeayyyy…. 🙂 Saye sukeee sangat… sebab tahun ni saye dapat besday present in advance.. cute pulak tu… huhuuuu… walaupun hari ni baru lapan hari bulan…… tq kak Zura…. luv you!! >_<

hadiah saya

p/s: Oke next time sure Ninie jog bawak air… tanak jadi macam semalam.. hampir pengsan….. hehee 😛