“Baby Shower”

😀
Heheeee….

GuppiesBuah hati saye 🙂

PregnantDia pregnant lagi… 😎

Baby GuppyWalaupun babies dia masih kecik comel…. 😛

 

Jadi menjelang kelahiran yang baru…

Saye….

New Home
Gantikan rumah dia..
Kepada yang lebih besar sedikit..
Supaya dia lebih selesa..

Ramainyer anak saye… eh ehh… ramainyer anak guppy saye nanti!! 😆

“Trip to Bandaraya Bersejarah: Part 1”

Dulu masa kecik kecik penah datang sini..
Tapi takde perasaan..
Yela.. sebab kan mase tu kecik lagi..

Tapi yang paling ingat sampai sekarang..
Mase nak naik tangga rumah Sabah dekat Taman Mini Malaysia tu..
Menangis nangis sebab takot..
Sebab tangga dia kan bulat bulat daripada buluh..
So.. Camner nak naik.. takot… 😛

Ninie.. Ninie.. nangis je yang dia tau..
Haishhh…

Tapi sekarang dah cool..
Tak nangis dah 😀

Tapi lain pulak pe’el bila dah besar ni..
Datang sini..
Makanan yang dicari dulu… 😛

ikan bakar

Medan Ikan Bakar Muara Sg Duyung
Ramai giler orang kat sini.. Tapi sangat sedap..
Tengok tu.. Ambik makanan ikut nafsu.. Last last tak habis… ish ishh.. 😛
Bole bagi lima bintang 😉

asam pedasYang ni pulak Asam Pedas Claypot.. Sedap.. Sampai licin kuah dia Ninie telan..
Ikan pari harus menjadi pilihan 😉

Ninie datang Melaka sebab nak makan je ke?
OMG!!
Patut la mok mok…
😛

will be continued..