“Brader B yang spoil”

Ramadhan kali ni kurang dapat nikmat hari pertama berpuase.. Biase la budak perempuan.. Ada masa Allah bagi cuti.. πŸ˜€

Tapi bila tengok orang sekeliling berpuase dengan kusyuk.. Nikmat yang diperolehi untuk makan disiang hari tu seperti sesuatu yang betol-betol nikmat.. Rasa gembira.. Gembira yang lain macam.. Hahaaaa πŸ˜›

Lagi gembira bila ade geng!! Hahahaaaa (oke kali ni gelak jahat!! HAHAHAAAA.. sambung gelak lagi) πŸ˜†

Jadi.. misikukuza misi hari ini mencari meggi cepat dimasak sedap dimakan…. cukup la dua hari lepas dah makan fast food.. hari ni nak makan yang simple pulak πŸ™‚

Sedang mencari bahan-bahan untuk dileburkan didalam periuk bersama meggi, tiba-tiba terjumpa ini..

cappucinoTerus je grab…Tambah-tambah cuaca kat luar tu panas… so memang terbaik la… 😎

Then mase nak bayar tu, mula-mula dah rasa something.. Bila Brader B kat cashier tengah scan si cappucino ni tetibe dia pandang-pandang sambil tersengih-sengih cakap dengan kawan dia.. WalaupunΒ  tak brape nak paham bahasa dia… tapi macam dah agak apa yang diorang bahankan…

Tup-tup Brader B ni terus tanya “Kat rumah ada peti ais kaaa”

😯

Ninie dah agak dah!!

Sambil tersenyum terus jawab “Ada.. adaa..”

Adehhhh…

Brader B.. Brader Bangla… spoil betol πŸ˜†