“Caring Beyond Your Heart”

Ohok ohokk… berhabuk dan bersawang dah Story is Cerita ni..

Bahasa basi untuk Si Penconteng yang dah lama tidak menconteng di sini.

Very the typical starting.. Hehehee.. who cares.. biggrin

Tiba-tiba tak tahu nak tulis ape..

Tiba-tiba tak tahu nak cerita pasal ape..

Tiba-tiba tak tahu nak merapu ape..

Tiba-tiba malu sendiri.. redface

Ngehheheee…

Adehh… dah kenape pulak ni.. 😛

 

Mengade ye!!!

Cuma ini permulaan yang pelik untuk tahun baru.. Ye.. dua kosong satu empat.. Budak debab ni ikut serta aktiviti yang dia tak pernah suke dari kecik lagi. Tak pernah suke!!. Tapi entah kenapa tahun ni dia excited pulak.. dan nervous juga!!.. 😛

Image

Banyaknyee belon… omey angat!! 😛

Hey.. budak debab bangun pagi untuk ini.. Hehee..

Syahdu betul bila lima setengah pagi dah meredah highway sorang-sorang..

Yang penting bubuh surah yasin dekat seat sebelah.. apa-ape hal senang.. persediaan lol

Semua ni untuk ‘IJN Run For Your Heart’

Image

Yeayyy… bersemangat betul Kak Zura ngan Wani nak lari..

Tambah bersemangat bile tengok medal dia yang cun!! 😉

Image

yeayy!! berjaya!!! Satu jam lima belas minit + – la lebih kurang..

😉 Cantik kan medal dia..

Tapi kalau trek dia cantik sikit lagi mungkin lebih cepat.. kihkihhh.. 😛

Image

Ukey… Dah bole balik dah… takleh main panas lama-lama.. nanti cair.. heheee…

Image

Eh ehhh.. ape pulak ni…

Upsss eek Ni betol-betol lari ni… Ngehehehee

Koyak..

Image

Itu aje untuk kali ini..

Saye sayang jantung saye… 😉

Thanks IJN