“Hye Si Cantik Manis”

image

Si Cantik Manis Choco Cappucino Cheese Cake. Bila cik rajin datang layankan aje. Tambah tambah kek yang tak perlu memasukkan dirinye ke dalam oven ni.. Mudah sangat.. Campur campur.. Gaul gaul.. Kacau kacau.. Makeup sikit… dah siap..

image

erkkk… nape tengok sekali rupe love kecik kecik tu macam berudu… tapi bile ditengok dua kali… dah macam sp#*&%… erk erkkkk… abaikan.. -_-‘

 

image

Tapi disebabkan orang dalam rumah ni tak makan kek spesis ini, maka kawan kawan opis dan kawan kawan sepermainan la yang jadi mangsa untuk menghabiskannye.. maaf ye… Alaaa tapi tau, korang suke kan.. kan kan kann 😛

Advertisements

“Baby Shower”

😀
Heheeee….

GuppiesBuah hati saye 🙂

PregnantDia pregnant lagi… 😎

Baby GuppyWalaupun babies dia masih kecik comel…. 😛

 

Jadi menjelang kelahiran yang baru…

Saye….

New Home
Gantikan rumah dia..
Kepada yang lebih besar sedikit..
Supaya dia lebih selesa..

Ramainyer anak saye… eh ehh… ramainyer anak guppy saye nanti!! 😆

“Saye yang gilerkan…”

Ohhh… saye memang sangat gilerkan headband…

Cuba tengok yang ini… cantik bukan… saye suke…

Tengok yang ini pula… wahhh… sangat sweet… bunga-bunga… saye suke lagi..

Yang ini juga… sesuai dipakai untuk ke office… simple and sweet… suke-suke 🙂

Unik… ini juga saye suke… huhuuuu…

Yang ini simple.. sesuai untuk kemana-mana sahaja…. suke lagi dan lagi…

Wahh.. wahhhh… saye sangat suke yang ini… so adorable… saye nak seperti ini mase saye kahwin nanti… luv luvvv..

Mood: nak tambah my collection dengan handmade pulak… huhuuuuu… luv luvvvv 😉