“Kenyang perut”

Dah dua minggu gaduh dengan nasik.

Bubuh ego tinggi-tinggi takmo kalah.

Malam niii… Malam ni tewas juga mempertahankan ego.

Tepat jam sembilan tiga belas minit malam.

image

Omg!!! Nasik Tomato!!!!

TEWAS!!!!

p/s:
Orang slalu kata kalau badan bertambah tambah tambah ‘sihat’ tandanya dia senang hati.

Itu SALAH tahu tak!!

Makanan tu adik beradik dengan kegembiraan.. Jadi bile down bertimpa timpa, mesti kite akan lebih beramah tamah dengan semua spesis dan kaum kerabat makanan…

Maka..

Hari ni derhaka pada diet.

Hari ni makan makanan berat lewat malam.

Hari ni, NASIK!!!

Hari ni Atkins ke laut.

Hari ni Mihun Sup.. Caremel Kopi Satu.. Nasik Tomato.. Puding Triffle.. Air Kelapa..

Disaster.

Hari ni my bad day..

Hari ni

Kbai… zZzzzzzz~~~

Advertisements

“Need something sweet.. Ais krim goreng pun boleee..”

Saye….

GD

Saye cume manusia biase…

Kalau tertidur awal tu tandanya memang saye rase letih dan mual mual untuk berfikir..
Kekurangan idea yang baik pun ye juga..
Kotak otak ni pun bukan selalu bergerak mengikut landasan..
Saye takde tangan spare yang boleh disambung menjadi banyak..
Kepala saye juga cuma satu..

Betol… Saye ni cume manusia biase..

Jadi

Kalau awak TAK buat saye rasa awak ni sangat sangat annoying!!..
Itu sangat la membantu… πŸ˜‰

lukisan asal: A Day in the Life

β€œRamadhan 2012 – part 4β€³

Ramadhan ke-13.. Ohhhh sudah seminggu momentum kerja jelas tidak kelihatan… Masuk office rasa blur semacam.. Tugasan banyak yang masih pending. Kerja yang tidak memerlukan kotak otak berfikir dengan baik didahulukan.. Duduk termenung depan Si Hitam lebih satu jam pon boleh jadi.. Tengok Luthfie swimming pon boleh jadi juga πŸ˜€

Ehhhhh… mane perginya momentum kerja ni… Adoii…

p/s: ehhh selang sehari update blog nampak… ini kes serious ni!!

“kotak otak”

Bila semuanya jadi semakin tak best. Siapa yang patut saya persalahkan?
a) Hormon
b) Segala jenis makhluk di sekeliling
c) Diri sendiri

Jawapan:_______

contengan tepi: swing swing like a bubble.. kalau kehidupan tu seperti roda, me wish me never sit on the bottom part.. but sometimes me don’t have any option there.. positive thinking like a piece of cake saya dah semakin cair..
Semoga Allah sentiasa beri saya hidayah dan petunjuk.

Mood: nak pergi cari clorox kejap, yang boleh basuh kotak otak sampai bersih.. kalau terjumpe yang ade haruman coklat pon best jugak..